3D Moments

Voor iedere aanstaande mama
Wat
3D Moments
wie
Miranda Payne
Waar
Breda, heel Nederland

Zwanger zijn is een van de meest bijzondere periodes in je leven.

Een blijvende herinnering van een dierbare periode. Een ode aan jouw eigen zwangerschapslijf. Een beeldje vanaf 12cm tot een blikvanger van 20cm. Luxe en natuurlijke- (plantaardige) materialen in verschillende kleuren wordt gebruikt.

Miranda Payne

“Soms ken je de waarde van een moment pas als het een herinnering is geworden. “

Beluister hier de podcast

In deze podcast hoor je het gesprek tussen Miranda Payne van 3D Moments en Wendy Seelen, lactatiekundige en babycoach. Ze vertellen beide over hun passie en waar hun drijfveer vandaan komt. Hoe gaat het eigenlijk in zijn werk? Zo’n 3D beeldje van je zwangere buik? Miranda vertelt er uitgebreid over. En tegen welke problemen lopen veel pas bevallen moeders in hun eerste weken na de bevalling? Wendy neemt je mee in haar werk.

Voorstellen
3D-Moments3

Ik ben Miranda Payne. Getrouwd met Ronald en wij zijn samen ouders van zoontje Logan. Bewust op een oudere leeftijd gekozen voor moederschap. Eigenlijk had ik tot mijn 34e geen kinderwens en zo terugkijkend ben ik heel blij dat deze keuze gegund was. Het zwanger zijn was een bijzonder periode voor me, ondanks de medische ongemakken (placenta previa totalis en zwangerschapsdiabetes) voelde ik me op en top prachtig. Het ondernemen kriebelde wel altijd, alleen ik wist niet zo goed waar ik moest beginnen. En toen kwam het moment, ik zat tussen twee banen in en tijdens de zwangerschap was een zaadje geplant doordat ik van mezelf een beeldje heb laten maken. En met het ontzwangeren kwam het idee, ik ga ervoor!!!

Zodoende ontstond 3D Moments in 2018. Iedere vrouw heeft haar eigen verhaal, elk lijf is uniek en het maakt me blij dat ik dit moment op een bijzonder manier kan en mag vastleggen. Het vastleggen gebeurt middels een 3D scanner dat veilig is voor zowel de aanstaande mama als voor de baby. Met een 3D printer, wordt de scan geprint. En je ziet dan een prachtig lijf opgebouwd worden. Een tastbare herinnering voor altijd.

Voor de opbouw van het beeldje wordt gebruik gemaakt van natuurlijke (plantaardige) materialen.

Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Miranda Payne

Blog

Lees het meest recente blog van Miranda Payne

Huid op huid contact

Na negen maanden in jouw warme buik gezeten te hebben, is het dan zo ver. Je kindje komt ter wereld. Na een intense ervaring komt hij, misschien wel via het warme water van het bevalbad, ineens met lucht in aanraking. Hij voelt aanraking op zijn lijfje en krijgt geluiden te horen zoals hij ze nog nooit gehoord heeft.Om al deze indrukken te verwerken is maar één ding op dat moment belangrijk, namelijk de liefdevolle herkenning van zijn moeder. Daarom is het essentieel dat je baby direct na de geboorte op jouw warme buik wordt gelegd. Je kindje voelt zich alleen veilig en vertrouwd bij jou, hij herkent jouw geur en voelt je warmte. Laat jullie samen lekker toedekken en geniet van dit ongelofelijk bijzonder moment.

Stuur een bericht

Contact

3D Moments