Bianca Gerritsen ~ Birth en Babies

Doula, geboorte healer en -coach, zwangerschapscursus, HypnoBirthing®
Wat
Bianca Gerritsen ~ Birth en Babies
wie
Bianca Gerritsen
Waar
Noord-Limburg

Een liefdevolle nieuwe start voor je baby én voor jou.

Ontdek een diepere verbinding met je baby en versterk je vertrouwen in een natuurlijke geboorte met mijn unieke cursus en doula-begeleiding.
Leer over het bewustzijn van je baby en bereid je voor op een liefdevolle en doordachte overgang naar het ouderschap in de online babytraining.

Bianca Gerritsen​

“De start van het leven is je leven lang belangrijk.”

Voorstellen
Bianca-gerritsen

Ik ben Bianca Gerritsen, een gepassioneerde doula, geboortehealer en coach, toegewijde echtgenote en moeder van zes geweldige kinderen. Mijn reis in het moederschap begon tijdens mijn zwangerschap van ons eerste kindje, en sindsdien heeft mijn passie zich ontwikkeld tot het begeleiden van aanstaande moeders op hun eigen unieke reis naar het ouderschap.

Mijn eigen bevallingen inspireerden me om dieper te graven en te leren begrijpen hoe ik vrouwen kon helpen bij hun geboorte-ervaringen. Ik wil dat jij je ondersteund en gehoord voelt, in staat om in verbinding te blijven met jezelf en je baby, en vertrouwen te hebben in de kracht van je eigen lichaam en intuïtie.

Mijn visie draait om het idee dat elke vrouw kan bevallen in ontspanning en vertrouwen, zonder angst die in de weg staat. Het gaat erom te geloven in de natuurlijke wijsheid van het lichaam, de kracht van de natuur en de innerlijke intuïtie. Dit leidt tot een bevalling die met trots kan worden herinnerd, ongeacht waar en hoe deze plaatsvindt.

Naast mijn werk als doula en geboortehealer, bied ik ook online trainingen aan, zoals mijn BabyBliss-cursus, die jouw innerlijke ouderinstinct benadrukt. Hier leer je als aanstaande ouder niet alleen over de fysieke aspecten van de geboorte, maar ook over het begrijpen van de behoeften en signalen van je baby, zodat jij je zelfverzekerd kunt voelen in het ouderschap.

Ik geloof sterk in de kracht van bewustzijn en innerlijke groei, en ik ben voortdurend bezig met mijn eigen persoonlijke ontwikkeling om jou nog beter te kunnen ondersteunen. Mijn rustige, ontspannen en humorvolle benadering zorgt ervoor dat vrouwen zoals jij, zich op hun gemak voelen en zich vrij voelen om hun zorgen en angsten te delen.

Of je nu op zoek bent naar ondersteuning bij je bevalling, begeleiding bij de overgang naar het moederschap, of wilt leren hoe jij je baby beter kunt begrijpen, ik ben er om je te helpen. Mijn missie is om jou te empoweren, zodat je met vertrouwen en innerlijke kracht kunt bevallen en ouderschap ervaren. Samen creëren we een liefdevolle nieuwe start voor jou en je baby.

Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Bianca Gerritsen​

Blog

Lees het meest recente blog van Bianca Gerritsen​

Huid op huid contact

Na negen maanden in jouw warme buik gezeten te hebben, is het dan zo ver. Je kindje komt ter wereld. Na een intense ervaring komt hij, misschien wel via het warme water van het bevalbad, ineens met lucht in aanraking. Hij voelt aanraking op zijn lijfje en krijgt geluiden te horen zoals hij ze nog nooit gehoord heeft.Om al deze indrukken te verwerken is maar één ding op dat moment belangrijk, namelijk de liefdevolle herkenning van zijn moeder. Daarom is het essentieel dat je baby direct na de geboorte op jouw warme buik wordt gelegd. Je kindje voelt zich alleen veilig en vertrouwd bij jou, hij herkent jouw geur en voelt je warmte. Laat jullie samen lekker toedekken en geniet van dit ongelofelijk bijzonder moment.

Stuur een bericht

Contact

Bianca Gerritsen ~ Birth en Babies