Britt de Vries

Echo schilderijen
Wat
Britt de Vries - Echo Schilderijen
wie
Britt de Vries
Waar
Online

Echo schilderij: een uniek portret

De echo’s in de zwangerschap zijn zo speciaal, het is het eerste contact met jullie kleintje. Om die echo’s een mooi plekje te geven, tover ik de echo om tot een mooi schilderij.

Aan de hand van een foto van de echo schilder ik jullie echo speciaal op maat met aquarel verf. Dit kan ik doen in twee verschillende stijlen: ‘Traditioneel’ of ‘Rond’. Daarna maak ik het schilderwerk digitaal en druk ik het op een mooi dik papier met een lichte structuur. Het schilderij is inclusief passe-partout. Dit geeft het een extra mooie uitstraling

Britt de Vries

Laat van dit bijzondere moment een mooi kunstwerk maken! 

Producten
Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Britt de Vries

Blog

Lees het meest recente blog van Britt de Vries

Het knuffelhormoon, liefdeshormoon met zo veel positieve effecten

Oxytocine is het liefdeshormoon, ook wel het knuffelhormoon genoemd en misschien wel het belangrijkste hormoon tijdens je bevalling en direct daarna. Het wordt aangemaakt wanneer je intiem bent, tijdens het vrijen, borstvoeding geeft en ook tijdens je bevalling. Het veroorzaakt de samentrekkingen van het spierweefsel van de baarmoeder, ofwel de weeën. Deze samentrekkingen zorgen er weer voor dat de oxytocineproductie verder toeneemt, waardoor de weeën krachtiger worden. Het is dus zichzelf versterkend. Daarbij zorgen de steeds krachtigere weeën ervoor dat het hoofdje van de baby harder tegen de baarmoedermond duwt. Dit leidt vervolgens weer tot nog meer productie van oxytocine. Het is dus van belang dat je lichaam zelf voldoende oxytocine gaat aanmaken in deze positieve spiraal.

Stuur een bericht

Contact

Britt de Vries – Echo Schilderijen