De newborn videograaf

Legt uw herinneringen vast
Wat
De newborn videograaf
wie
Carola Vos
Waar
Zwijndrecht e.o.

De newborn videograaf; dierbare momenten

Natuurlijk geniet je iedere dag van jullie geluk. Maar hoe fantastisch is het om dat later terug te kunnen zien?
Met een newborn video heb je een super dierbare herinnering voor later. Want zeg nu zelf: de tijd vliegt en voor je het weet is jullie zoon of dochter al zoveel groter gegroeid. Momenten die jullie nooit meer willen vergeten en dus vast willen leggen. Hoe tof om dat als een mooie video te hebben!

De opnames voor jullie video kan al als jullie kleine 2 weken oud is,
maar ook met 2 maanden of zelfs ouder. Deze video is een prachtig aandenken van jullie gezin.

Jullie video ontvang je altijd op een toffe USB-stick. Daarnaast kun je nog een super gaaf videoboek erbij kiezen. Geen gedoe met de oude televisie van je opa en oma, of een tv die plat tegen de muur is gemonteerd. Je tovert gewoon ‘hoppa!’ zo dit toffe videoboek uit je tas. Mensen zullen eerst denken dat je met een fotoalbum aankomt, maar als ze hem openen, dan speelt jullie eigen video af! Echt hoor, dit wil je niet missen.

Carola Vos

“Ik ben een ‘sukkel voor de liefde’ en houd er oprecht van om mensen vast te leggen zoals ze zijn; liefdevol, puur en oprecht, zonder poespas. “

Voorstellen
Vos-belevingen-Carola-Vos-kleiner-formaat

Het is tijd om even kennis te maken. Ik ben Carola. Ik ben dus het gezicht van De newborn videograaf. Wanneer jullie besluiten jullie prille geluk vast te laten leggen wil je natuurlijk wel weten wie er nou komt filmen. Ik ben een ‘sukkel voor de liefde’ en houd er oprecht van om mensen vast te leggen zoals ze zijn; Liefdevol, puur en oprecht, zonder poespas. Dit doe ik inmiddels al meer dan 5 jaar als zelfstandig ondernemer en iedere opdracht weer geniet ik volop.


Tijdens de opnames ben ik op de achtergrond te vinden, maar toch ben ik stiekem overal. Ik regisseer niets, dus je hoeft niet bang te zijn dat ik jullie moment onderbreek. Met mijn video’s hoop ik dat herinneringen herbeleefd en gekoesterd worden.

Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Carola Vos

Blog

Lees het meest recente blog van Carola Vos

Huid op huid contact

Na negen maanden in jouw warme buik gezeten te hebben, is het dan zo ver. Je kindje komt ter wereld. Na een intense ervaring komt hij, misschien wel via het warme water van het bevalbad, ineens met lucht in aanraking. Hij voelt aanraking op zijn lijfje en krijgt geluiden te horen zoals hij ze nog nooit gehoord heeft.Om al deze indrukken te verwerken is maar één ding op dat moment belangrijk, namelijk de liefdevolle herkenning van zijn moeder. Daarom is het essentieel dat je baby direct na de geboorte op jouw warme buik wordt gelegd. Je kindje voelt zich alleen veilig en vertrouwd bij jou, hij herkent jouw geur en voelt je warmte. Laat jullie samen lekker toedekken en geniet van dit ongelofelijk bijzonder moment.

Stuur een bericht