Doula Tilburg

Doula, yoga, massages en postpartum behandelingen
Wat
Doula Tilburg
wie
Ludmila en Madelief
Waar
Tilburg e.o.

Doula Tilburg: doula begeleiding, yoga, masasages en meer.

Wat biedt Doula Tilburg?

Open- en eerlijkheid over zwanger zijn, bevallen en de kraamtijd! Dat is wat Doula Tilburg biedt.
Met ons kun je alles bespreken, geen taboe’s en geen schaamte. Onze samenwerking zorgt ervoor dat wij open blijven staan voor andere visies en meningen.
Wij begeleiden jullie graag in jullie reis naar het ouderschap. Of dit nu je eerste, tweede, derde of vierde kindje is, want elke zwangerschap is bijzonder.

Doula Tilburg biedt:

 • Zwangerschapwens consult
 • Zwangerschapscursus
 • Doula begeleiding
 • Geboorte Doula
 • Borstvoeding
 • Sluitingsritueel
 • Bellybind
 • Begeleiding bij
 • Verlies(abortus/miskraam)
 • Yoni steam
 • Yoga
 • Massage
 • Mother blessings

Ben jij op zoek naar een doula waarbij jij jezelf kan en mag zijn? En waar jouw gevoel voorop staat? Neem dan contact op met ons want jouw verhaal telt.

Ludmila en Madelief

“Let’s celebrate this pregnancy together!”

Voorstellen
Doula-tilburg1

Wij zijn Madelief en Mila en we hebben een passie voor alles rondom zwangerschap. Dit willen we graag met je delen.
We zijn ooit apart van elkaar gestart met onze eigen bedrijven; Doula Madelief en Midoula. Maar door onze krachten te bundelen kunnen we meer mensen tegelijk ondersteunen, meer diensten aanbieden en meer rust en balans in onze gezinnen creëren. Samen ondernemen voelde voor ons als thuiskomen. We vullen elkaar goed aan! (al zeggen we het zelf)

Ludmila (Mila) Bak
Ik help jullie graag optimaal voor te bereiden op jullie bevallingsavontuur. Dit kan o.a. met een eenmalig consult, een massage of een (zwangerschaps)workshop, maar ook met yogalessen of als Doula. Als Doula wil ik ervoor zorgen dat je je gehoord en gesteund voelt. Ik wil je helpen keuzes te maken door alles wat ik weet met jullie te delen en samen stap voor stap de mogelijkheden door te nemen. Voor mij zijn jullie wensen en behoeften het startpunt. Vanuit daar gaan we kijken wat jullie nodig hebben. Ik ben graag jullie sparringpartner!

Madelief
Hoi lieve (aanstaande) mama, ik ben Madelief. Ik wil ervoor zorgen dat jij het gevoel behoudt dat je de regie hebt. En ik zal je helpen je grenzen en wensen te bewaken en zal proberen een zo optimaal mogelijke uitgangssituatie voor jouw geboorteplan te creëren. Ik ben geen vervanging voor jouw (beval)partner, en ook niet voor een verloskundige of gynaecoloog. Ik ben immers niet medisch opgeleid, en jouw (beval)partner kent jou het allerbeste. Wel ben ik een waardevolle aanvulling op dit team! Alle ouders die ik heb mogen ondersteunen hebben een plekje in mijn hart!

Ons werkgebied is Tilburg en omgeving Tilburg. Wil jij graag door ons begeleid worden maar twijfel je of je binnen ons werkgebied woont, neem dan even contact op. Wij willen graag binnen een uur bij je kunnen zijn, maar we kunnen altijd samen kijken naar de situatie mocht dit nou niet het geval zijn. Als je te ver weg woont, willen we met alle liefde aanbevelingen doen voor hele lieve doula’s op andere plekken in Nederland.

Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Ludmila en Madelief

Blog

Lees het meest recente blog van Ludmila en Madelief

Huid op huid contact

Na negen maanden in jouw warme buik gezeten te hebben, is het dan zo ver. Je kindje komt ter wereld. Na een intense ervaring komt hij, misschien wel via het warme water van het bevalbad, ineens met lucht in aanraking. Hij voelt aanraking op zijn lijfje en krijgt geluiden te horen zoals hij ze nog nooit gehoord heeft.Om al deze indrukken te verwerken is maar één ding op dat moment belangrijk, namelijk de liefdevolle herkenning van zijn moeder. Daarom is het essentieel dat je baby direct na de geboorte op jouw warme buik wordt gelegd. Je kindje voelt zich alleen veilig en vertrouwd bij jou, hij herkent jouw geur en voelt je warmte. Laat jullie samen lekker toedekken en geniet van dit ongelofelijk bijzonder moment.

Stuur een bericht