Kirsten Mulder Fotografie

Geboortefotografie
Wat
Kirsten Mulder Fotografie
wie
Kirsten Mulder
Waar
Regio Utrecht - Den Bosch

Als geboortefotograaf leg ik de geboorte van jullie kindje op een liefdevolle manier vast.

Met liefde leg ik jullie mooiste herinneringen vast. Foto’s die je doen terug denken aan een mooi of fijn moment met je gezin. Een warm gevoel geven of een glimlach op je gezicht toveren.

Liefdevolle foto’s waarop het plezier en de connectie die jullie als gezin hebben zichtbaar is. Of dit nu is tijdens de zwangerschap, bij de geboorte, in de kraamtijd of bij een gezinsshoot. Ik hou van échte, pure momenten uit het jonge gezinsleven.

Een ontspannen shoot met als resultaat: prachtige foto’s om van te genieten! Om neer te zetten of op te hangen aan de muur. Foto’s voor in de fotoboeken en om later mee te geven aan je kinderen als herinnering aan hun jeugd. Zo kunnen jullie samen terugkijken naar de warme, liefdevolle momenten die jullie samen beleefd hebben. Je kinderen groeien zo snel, de herinneringen voor later moet je nú maken.

Kirsten Mulder

“Ik leg de liefde tussen ouders en kinderen vast als herinnering voor altijd, zodat ze die mooie momenten kunnen blijven vasthouden en koesteren.”

Voorstellen
mini_Kirsten Mulder Fotografie (1)

Hallo, mijn naam is Kirsten Mulder en samen met mijn man en 3 kinderen wonen wij in Culemborg.

In 2018 ben ik begonnen met fotograferen voor anderen en in 2020 heb ik mijn bedrijf ingeschreven bij de KvK.
Na een heleboel toffe shoots mocht ik in 2020 mijn eerste geboorte vastleggen. Wauw, wat was dat bijzonder! Zoveel liefde en emoties! Ik voel meteen: dit wil ik doen!

Naast het vastleggen van geboortes vind ik het ook heel leuk om foto’s te maken van de zwangerschap, in de kraamtijd of van het jonge gezinsleven. De liefde tussen ouders en hun kinderen vastleggen vind ik het mooiste dat er is!

Je mag mij wakker maken voor: een bevalling uiteraard!
Ik word gelukkig van: met stip op nummer 1 mijn gezin. We houden er van om samen Formule 1 te kijken. Onze favoriete taart is zelfgemaakte monchoutaart, die staat bij elke gelegenheid op tafel. Daarnaast ben ik dol op zelfgemaakte pizza, tapashapjes en glutenvrije taartjes van de gebaksjuwelier.
Ik vind boekhouden het leukste onderdeel van het ondernemen en help ook andere fotografen daar graag bij.

Wil je meer weten over geboortefotografie? Neem contact op voor meer informatie en/of een vrijblijvende kennismaking.

Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Kirsten Mulder

Blog

Lees het meest recente blog van Kirsten Mulder

10 foto’s die je niet mag missen van de bevalling

Tijdens de bevalling denk je er niet altijd aan maar achteraf ben je er waarschijnlijk heel blij mee: foto’s van de bevalling. Veel ouders twijfelen van tevoren over het maken van foto’s van de geboorte maar geven na de bevalling aan dat de geboortefoto’s juist heel waardevol zijn geweest voor de verwerking.

Stuur een bericht