La Vi

Psychosomatische therapie en coaching
Wat
La Vi
wie
Lilianne Smit - de Geus
Waar
Dordrecht e.o.

La Vi; lief zijn voor jezelf en je gezin

Bij La Vi psychosomatische therapie en coaching weten we dat moeder zijn een dagtaak is. Het mama zijn of worden, werken en sociale activiteiten vraagt veel van je. Dit kan resulteren in lichamelijke ongemakken en mentale onbalans. Als moeder zijnde is het belangrijk om in balans te blijven, zodat je er kan zijn voor jouw gezin. Door middel van psychosomatische therapie en/of coaching helpen we dit balans weer te herstellen.

Lilianne Smit - de Geus

“Een prachtige moeder mag je zijn, zorg voor je balans en je bent er voor jouw gezin, zoals JIJ wilt zijn!”

Voorstellen

De geboorte van mijn zoons maakte mij trotse moeder, maar bracht ook het ondernemerschap in mij naar boven. Als moeder heb je de neiging om je gezin voorop te stellen en daarbij jezelf compleet te vergeten. Dit kan anders! Het moederschap is iets moois, waarbij je jezelf fit en vrolijk kunt voelen, maar waar je vooral van kan genieten.

Dit is iets waar ik zelf ook moeite mee had, doordat ik dingen heb meegemaakt met mijn zoons en privé leven, die mij hebben gevormd. Ik zocht op dat moment heel hard naar hulp die ik lastig kon vinden, maar na maanden wel kreeg. Mijn doel is dan ook dat ik er voor u kan zijn, in de tijden dat u hulp nodig heeft om jouw als persoon weer te versterken, zodat je er ook volledig voor je gezin kan zijn. Jij je goed voelt en kan zeggen dat je de moeder bent, wie je ook zou willen zijn.

Bij La Vi zal je de veiligheid, openheid en sfeer ervaren die je als (aanstaande) moeder bij je pijn-, stressklachten en vermoeidheid wil ervaren. Vind je innerlijke rust terug en straal als prachtige moeder voor je gezin en omgeving.

Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Lilianne Smit – de Geus

Blog

Lees het meest recente blog van Lilianne Smit – de Geus

Huid op huid contact

Na negen maanden in jouw warme buik gezeten te hebben, is het dan zo ver. Je kindje komt ter wereld. Na een intense ervaring komt hij, misschien wel via het warme water van het bevalbad, ineens met lucht in aanraking. Hij voelt aanraking op zijn lijfje en krijgt geluiden te horen zoals hij ze nog nooit gehoord heeft.Om al deze indrukken te verwerken is maar één ding op dat moment belangrijk, namelijk de liefdevolle herkenning van zijn moeder. Daarom is het essentieel dat je baby direct na de geboorte op jouw warme buik wordt gelegd. Je kindje voelt zich alleen veilig en vertrouwd bij jou, hij herkent jouw geur en voelt je warmte. Laat jullie samen lekker toedekken en geniet van dit ongelofelijk bijzonder moment.

Stuur een bericht