Laura Derkse Fotografie

Geboortefotografie, zwangerschaps- en newbornfotografie
Wat
Laura Derkse Fotografie
wie
Laura Derkse
Waar
Nijmegen e.o.

Laura Derkse Fotografie: life is short, capture every moment

Je kunt bij mij terecht voor herinneringen voor het leven rondom de geboorte: in de laatste week van je zwangerschap, tijdens je bevalling en om je pasgeboren baby vast te leggen. Een geboortereportage kan ook uitgebreid worden met video, om bijvoorbeeld altijd weer terug te kunnen naar dat moment dat je je kindje voor het eerst hoorde.

Laura Derkse

“Ik zorg ervoor dat ik de tijd voor jullie even stilzet, juist in de periode dat het leven aan je voorbij raast.”

Voorstellen
Laura Derkse Fotografie 2-kl

Ik ben Laura, en samen met mijn man en twee nog vrij kleine kinderen woon ik in Beuningen, bij Nijmegen.

Mijn hart ligt bij het maken van reportages waar mensen en liefde de hoofdrol spelen. Er is niets mooiers dan het vastleggen van geboortes en het hele kleine van een pasgeboren baby. Ik ben me er altijd van bewust dat ik tastbare herinneringen creëer van momenten die vervliegen, wat het extra waardevol maakt.

In 2014 ben ik afgestudeerd aan de Vakopleiding van de Fotovakschool in Boxtel en sindsdien ben ik aan de slag als newborn- en zwangerschapsfotograaf. Tussendoor heb ik nog verschillende workshops en trainingen gevolgd: ik ben zelfs naar Engeland gevlogen en Duitsland gereden om me bij te scholen.

Vanaf het moment dat ik mijn eerste geboorte vastlegde wist ik: dit wil ik ook (veel) vaker doen. Als geboortefotograaf leg ik vast wat er gebeurt, zoals het gebeurt. Ik regisseer zo min mogelijk en laat jullie zoveel mogelijk in jullie eigen bubbel. Met newbornfotografie is dit anders: daarbij besteed ik juist veel tijd aan het perfectioneren van alle details. Deze combinatie maakt dat ik scherp blijf en er geen genoeg van krijg om jullie momenten vast te leggen. 

Rustig, positief, vrolijk, oog voor detail, geduldig en empathisch: dat zijn woorden die mij omschrijven en ook eigenschappen die me sterk maken als fotograaf. Ik zou mijn stijl beschrijven als journalistiek, vrolijk en kleurrijk, met oog voor detail. Ik hoop dat het jullie aanspreekt om mij jullie herinneringen op beeld te laten vastleggen. Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Laura Derkse

Blog

Lees het meest recente blog van Laura Derkse

Huid op huid contact

Na negen maanden in jouw warme buik gezeten te hebben, is het dan zo ver. Je kindje komt ter wereld. Na een intense ervaring komt hij, misschien wel via het warme water van het bevalbad, ineens met lucht in aanraking. Hij voelt aanraking op zijn lijfje en krijgt geluiden te horen zoals hij ze nog nooit gehoord heeft.Om al deze indrukken te verwerken is maar één ding op dat moment belangrijk, namelijk de liefdevolle herkenning van zijn moeder. Daarom is het essentieel dat je baby direct na de geboorte op jouw warme buik wordt gelegd. Je kindje voelt zich alleen veilig en vertrouwd bij jou, hij herkent jouw geur en voelt je warmte. Laat jullie samen lekker toedekken en geniet van dit ongelofelijk bijzonder moment.

Stuur een bericht