Lieke van Mil Fotografie

Zwangerschaps- en newbornfotografie
Wat
Lieke van Mil Fotografie
wie
Lieke van Mil
Waar
Nijmegen/Arnhem e.o.

Lieke van Mil Fotografie; als kleine momenten groots zijn, ik leg het voor je vast.

Met liefde maak ik foto’s van jou, met oog voor de kleinste, maar belangrijkste, momenten. Dit kan zijn als je zwanger bent, je kindje net geboren is, of even stilstaan bij het feit dat je trots mag zijn op jezelf, dmv een portret. Het leven gaat zo snel en je bent geneigd daarin mee te gaan. Tijdens mijn fotoshoot zorg ik ervoor dat je even de rust hebt om stil te staan, ik laat je genieten van het moment. En dat zie je terug op de foto’s.

Intiem en liefdevol.

Lieke van Mil

“Het leven gaat zo snel en je bent geneigd daarin mee te gaan. Gun jezelf een fotoshoot en sta even stil bij de bijzondere tijd die je doormaakt. Het zijn niet alleen maar foto’s, het is jouw leven.”

Voorstellen
Lieke-van-Mil-2

Mijn grootste passie is om de kleine dingen even heel belangrijk te laten zijn. Daar is mijn werk als fotograaf zeer geschikt voor! Dan leg ik de momenten vast die jij het meeste koestert. Regelmatig krijg ik kippenvel van die momenten, zo mooi en zo puur.

Inmiddels ben ik ruim 10 jaar fotografe. Nadat ik een opleiding aan de Fotovakschool afgerond had, ben ik me vooral gaan verdiepen in het maken van portretten en fine art projecten. Bijna altijd met vrouwen als onderwerp.

Toen ik zelf moeder werd ontdekte ik een ander aspect van het vrouw-zijn. Ik vind het enorm bijzonder dat je als vrouw een kindje kan dragen, baren en voeden. Ik besloot dat ik, naast het maken van portretten, die bijzondere periode wilde gaan vastleggen voor anderen!

Mijn foto’s kenmerken zich door een serene en tijdloze sfeer. De omgeving en het licht spelen daar een grote rol in. Maar nog belangrijker vind ik het dat jij je op jouw gemak voelt en mij vertrouwt. En dát zie je terug in de foto’s.

Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Lieke van Mil

Blog

Lees het meest recente blog van Lieke van Mil

Huid op huid contact

Na negen maanden in jouw warme buik gezeten te hebben, is het dan zo ver. Je kindje komt ter wereld. Na een intense ervaring komt hij, misschien wel via het warme water van het bevalbad, ineens met lucht in aanraking. Hij voelt aanraking op zijn lijfje en krijgt geluiden te horen zoals hij ze nog nooit gehoord heeft.Om al deze indrukken te verwerken is maar één ding op dat moment belangrijk, namelijk de liefdevolle herkenning van zijn moeder. Daarom is het essentieel dat je baby direct na de geboorte op jouw warme buik wordt gelegd. Je kindje voelt zich alleen veilig en vertrouwd bij jou, hij herkent jouw geur en voelt je warmte. Laat jullie samen lekker toedekken en geniet van dit ongelofelijk bijzonder moment.

Stuur een bericht