Mom in Balance Breda e.o.

Outdoor workouts voor (aanstaande) moeders
Wat
Mom in Balance Breda e.o.
wie
Marianne Bom
Waar
Breda e.o.

Mom in Balance, sporten tijdens en na je zwangerschap

Bij Mom in Balance kun je tijdens èn na de zwangerschap sporten onder professionele begeleiding. Je kunt kiezen uit de Zwanger Workout – gedurende je gehele zwangerschap -, Back in Shape – vanaf 6 weken na de bevalling – en Mpower / MpowerNext: vanaf 6 maanden na de bevalling voor moeders die graag meer energie willen ervaren en sterk willen blijven in de eerste jaren van het moederschap.

De workouts zijn ontworpen in samenwerking met gynaecologen en bekkenbodemtherapeuten, speciaal afgestemd op het zwangere, herstellende en fitte lichaam.

Ook wordt er rekening gehouden met eventuele lichamelijke klachten, zodat er op een verantwoorde manier gesport kan worden. We trainen lekker buiten, het hele jaar door, samen met gelijkgestemde vrouwen in dezelfde levensfase. 

De trainingen zijn een functionele total body workout speciaal voor het zwangere, herstellende of fitte lichaam, met aandacht voor ademhaling, core en stabiliteit van het bekken & bewustwording en herstel van de bekkenbodemspieren. Tevens wordt er aan de conditie gewerkt via diverse cardio oefeningen.

Hier in de buurt kun je 7 dagen per week sporten op verschillende locaties in Breda (incl. Prinsenbeek), Etten-Leur, Oosterhout en Raamsdonksveer.

Marianne Bom

“Als iedereen na de workout moe en voldaan is, èn vol met positieve energie zit, dan ben ik happy!”

Voorstellen
Marianne-Bom-tbv-Geboorte-Event

Word door Mom in Balance (weer) fit en energiek en gun jezelf een wekelijks sportmoment met andere (aanstaande) moeders bij jou uit de buurt.
Onder begeleiding van gecertificeerde trainers werk je aan het op peil houden van de algehele conditie en het versterken van het lichaam via zeer verschillende krachtoefeningen. We besteden hierbij ook aandacht aan de ademhaling, de core en de bekkenbodem. Hoe train je die nu op een verantwoorde manier tijdens de zwangerschap en na de bevalling, om klachten te voorkomen. Ook als je bekkenklachten, rugklachten of een blessure hebt, ben je bij ons (juist) aan het goede adres om op een verantwoorde manier tijdens en na je zwangerschap te trainen.
Alle trainers worden twee keer per jaar bijgeschoold over de laatste inzichten op het gebied van de ademhaling en bekkenbodem, diastase & core. Ook coachings- en didactische vaardigheden passeren hierbij de revue, net als loopscholing en differentiëren binnen een groep.

Ikzelf geef sinds april 2015 training bij Mom in Balance en sinds oktober 2018 ben ik ook franchisenemer van locatie Breda en omstreken: Breda, Prinsenbeek, Etten-Leur, Raamsdonksveer en Oosterhout.
Samen met mijn trainsters geef ik verdeeld over de week op de diverse locaties de Zwanger, Back in Shape, Mpower en MpowerNext workouts. We hebben zowel doordeweeks als in het weekend lessen in de ochtend. En doordeweeks natuurlijk ook in de avonden, van maandag tot en met donderdag. Alle trainsters hebben hun eigen lessen in het lesrooster maar we vallen ook regelmatig in voor elkaar. Zo zien we al onze leden en dat maakt dat we ze goed leren kennen. Zo kunnen we voor iedereen de juiste training geven die bij die persoon past (denk aan mate van fitheid, maar ook aan bekkenklachten, blessures etc.). Want persoonlijke aandacht binnen de groepsworkouts staat zeker ook centraal.
Wat voor mij geldt, maar zeker weten ook voor mijn trainsters, ik krijg altijd enorm veel energie van mijn leden! Wat een feestje om elke keer weer een voldane glimlach op die gezichten te zien na de training.
Naast het training geven doe ik de ledenadministratie- en communicatie, marketing, social media, relatieonderhoud en de planning voor Mom in Balance Breda en omstreken.

Tot snel bij een van onze trainingen!

Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Marianne Bom

Blog

Lees het meest recente blog van Marianne Bom

Huid op huid contact

Na negen maanden in jouw warme buik gezeten te hebben, is het dan zo ver. Je kindje komt ter wereld. Na een intense ervaring komt hij, misschien wel via het warme water van het bevalbad, ineens met lucht in aanraking. Hij voelt aanraking op zijn lijfje en krijgt geluiden te horen zoals hij ze nog nooit gehoord heeft.Om al deze indrukken te verwerken is maar één ding op dat moment belangrijk, namelijk de liefdevolle herkenning van zijn moeder. Daarom is het essentieel dat je baby direct na de geboorte op jouw warme buik wordt gelegd. Je kindje voelt zich alleen veilig en vertrouwd bij jou, hij herkent jouw geur en voelt je warmte. Laat jullie samen lekker toedekken en geniet van dit ongelofelijk bijzonder moment.

Stuur een bericht

Contact

Mom in Balance Breda e.o.