Mom Moon

Zwangerschap en werk
Wat
Mom Moon
wie
Charlotte van den Hoven van Genderen
Waar
Online en Utrecht e.o.

Mom Moon, dé plek waar een duurzame balans tijdens de zwangerschap begint.

Ik ben er voor de hardwerkende, alle-ballen-hoog-houdende, verantwoordelijke en vooral lieve mama (to be).

Ik bied verschillende diensten aan:
– 1:1 trajecten Zwangerschap & Werk en ‘Back to Work’ met Iive sessies en online coaching. Dit wordt vergoed door de werkgever.
– 1:1 Transformatieve Live sessies met meditatie en hypnosetechnieken. 120 minuten voor en na de bevalling.
– Online cursussen.

Charlotte van den Hoven van Genderen

“Als jij goed zorgt voor jou. Zorg je ook goed voor jouw kindje.”

Voorstellen
Charlotte-mom-moon

Ik doe dit werk zodat ik vrouwen kan geven wat ik heb gemist. Mijn loopbaan heeft speelde zich af in een drukke wereld van lange werkdagen, hoge verwachtingen en een voortdurende werkdruk. Het combineren van een zwangerschap met zo’n veeleisende baan was allesbehalve makkelijk. Ik zat mijzelf het meeste in de weg, verstrikt in mijn eigen overtuigingen en torenhoge verwachtingen. Hoe graag had ik destijds iemand gehad die me hielp om uit te zoomen, om te vragen naar mijn werkelijke behoeften en om samen met mij te bedenken wat ik en mijn werkgever konden verwachten, zowel voor als na mijn zwangerschapsverlof.

Daarom begeleid ik zowel werkgevers als vrouwen nu in een betere balans van zwangerschap & werk. Ik combineer daarbij ontspanning met een praktische aanpak. In de prachtige verdiepende 1:1 sessies gebruik ik zachte technieken zoals meditatie en hypnose. Deze sessies geef ik ook los. In de coaching van bedrijven en zwangere vrouwen gebruik ik praktische coachingvaardigheden en geef ik gericht advies hoe een situatie verbetert kan worden.

Mijn missie
Rustig op verlof gaan en terugkomen naar werk is niet vanzelfsprekend. Veel vrouwen vinden het moeilijk hun werk rustig af te bouwen of gedoseerd op te bouwen na hun verlof. Omdat ik dit zelf ook zo heb ervaren en ik geen begeleiding had, voelt het als een eer om in dit veld mijn steentje bij te dragen. Ik gun elke vrouw een prachtig start met haar kindje waar ze echt de tijd heeft voor haarzelf en de baby. Met mijn werk hoop ik de wereld een beetje mooier te maken en bij te dragen aan een rustig zwangerschapsverlof en fijne opbouw voor elke vrouw.

Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Charlotte van den Hoven van Genderen

Blog

Lees het meest recente blog van Charlotte van den Hoven

Huid op huid contact

Na negen maanden in jouw warme buik gezeten te hebben, is het dan zo ver. Je kindje komt ter wereld. Na een intense ervaring komt hij, misschien wel via het warme water van het bevalbad, ineens met lucht in aanraking. Hij voelt aanraking op zijn lijfje en krijgt geluiden te horen zoals hij ze nog nooit gehoord heeft.Om al deze indrukken te verwerken is maar één ding op dat moment belangrijk, namelijk de liefdevolle herkenning van zijn moeder. Daarom is het essentieel dat je baby direct na de geboorte op jouw warme buik wordt gelegd. Je kindje voelt zich alleen veilig en vertrouwd bij jou, hij herkent jouw geur en voelt je warmte. Laat jullie samen lekker toedekken en geniet van dit ongelofelijk bijzonder moment.

Stuur een bericht