Paula Wieman fotografie

Zwangerschaps-, newborn- en gezinsfotografie
Wat
Paula Wieman fotografie
wie
Paula Wieman
Waar
Almere e.o.

Paula Wieman fotografie voor zwangerschaps- en newbornfotografie

Ik bied zwangerschapshoots, newbornshoots  en gezinsshoots aan.
Ik fotografeer graag op buitenlocatie en de newbornshoot fotografeer ik bij de kersverse ouders thuis zodat het in hun eigen vertrouwde omgeving plaats vind.
Bij mooi weer kan het ook eventueel op buitenlocatie.

De zwangerschapshoot fotografeer ik op een buitenlocatie in Laren met zand, heide en groen.

De newbornshoot is bij jullie thuis. Het is een pluspunt als er genoeg daglicht is en het liefst een lichte omgeving, om zo de juiste sfeer te kunnen creëren.
Voor de newbornshoot op buitenlocatie neem ik een hangstoel en tipitent mee zodat jullie kindje zacht en warm kan liggen. Ik fotografeer graag bij de zuiderheide in Laren. Prachtige omgeving met zand, heide en groen.
Mijn stijl is licht met warme tint.

Als jullie een zwangerschapshoot en newbornshoot tegelijk boeken ontvangen jullie een korting. Ook ontvangen jullie naast de online galerij een fotoboekje van 15×15.

Als jullie een shoot boeken stuur ik een brochure met tips toe. Daarin staat onder andere tips voor kleding. Dat is belangrijk om de juiste sfeer te krijgen in de foto.

Je kan altijd ervoor kiezen om een jurk uit mijn cliënt closet te gebruiken.

Ik maak ongedwongen foto’s en zal jullie kleine opdrachtjes geven en dan de interactie tussen jullie vast leggen.

Ben je enthousiast geworden? Neem gerust contact op en dan zie ik jullie graag binnenkort voor mijn camera!

Paula Wieman

“Let niet op de fotograaf, de fotograaf let op jullie!”

Voorstellen
paula-wieman-profiel

Mijn naam is Paula Wieman, ik ben getrouwd en heb een zoon. Ik kom uit Almere waar ik naast de fotografie ook werk als onderwijsassistent op een basisschool.
Mijn passie voor fotografie is gekomen door de geboorte van mijn zoon, ik vond het fantastisch om hem te fotograferen. Dat is steeds meer geworden doordat ik een andere camera kocht en ik vragen kreeg van mensen of ik hun kindje of gezin wilde fotograferen.
Dit is het begin geweest en heb ik mij in 2018 ingeschreven bij de KvK.
Ik fotografeer sindsdien bruiloften, zwangerschap, newborn en gezinnen.
Ik fotografeer op buitenlocaties en het liefst bij de Zuiderheide, behalve de newborn, die fotografeer ik bij jullie thuis in de eigen vertrouwde omgeving.
Zwangerschap kan ook eventueel bij jullie thuis als dat prettiger is voor jullie.

Ik ontmoet jullie graag om er samen een mooie shoot van te maken!

Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Paula Wieman

Blog

Lees het meest recente blog van Paula Wieman

Huid op huid contact

Na negen maanden in jouw warme buik gezeten te hebben, is het dan zo ver. Je kindje komt ter wereld. Na een intense ervaring komt hij, misschien wel via het warme water van het bevalbad, ineens met lucht in aanraking. Hij voelt aanraking op zijn lijfje en krijgt geluiden te horen zoals hij ze nog nooit gehoord heeft.Om al deze indrukken te verwerken is maar één ding op dat moment belangrijk, namelijk de liefdevolle herkenning van zijn moeder. Daarom is het essentieel dat je baby direct na de geboorte op jouw warme buik wordt gelegd. Je kindje voelt zich alleen veilig en vertrouwd bij jou, hij herkent jouw geur en voelt je warmte. Laat jullie samen lekker toedekken en geniet van dit ongelofelijk bijzonder moment.

Stuur een bericht