Puur Geluk ZL

Draagconsulent, Rebozo massage, Dunstan Babytaal
Wat
Puur Geluk ZL
wie
Melanie Bulte
Waar
Zuid-Limburg

Puur Geluk; dé plek voor een warme start

Puur Geluk is ontstaan vanuit de gedachte om (aanstaande) ouders liefdevol te willen ondersteunen en in hun kracht te zetten. Deze fase in je leven verdient net dat beetje extra zorg en aandacht waarbij jullie als gezin centraal staan. Mijn doel is om ouder en kind dichter bij elkaar te brengen zodat er vertrouwd en liefdevol ouderschap kan ontstaan. Het dragen van je kindje en het leren begrijpen van de 5 reflexen van je baby is een ontzettend goede start voor jullie hechting. 

Melanie Bulte

“Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.”

Voorstellen
Melanie-bulte-profiel

Mijn naam is Melanie en ik zet (aanstaande) ouders in de fase van zwangerschap, geboorte en korte periode daarna liefdevol in hun kracht. Deze passie is ontstaan nadat ik zelf moeder ben geworden en ik dit aan anderen wilde overbrengen. Ik vind het heerlijk om met jonge/aanstaande ouders te mogen samenwerken. 

Ben je zwanger of al moeder en wil je graag je kindje veilig en ergonomisch in een draagzak of draagdoek dragen? 

Ga je binnenkort bevallen en overweeg je producten te huren die jou kunnen ondersteunen bij je bevalling of ben je op zoek naar een babytaal cursus die jou gaat helpen je baby beter te leren begrijpen dmv het herkennen van vijf reflexgeluiden die baby’s maken? 

Misschien ben je nieuwsgierig naar de effecten van een Rebozo massage (massage met een doek) tijdens je zwangerschap of wil je graag dat je partner leert om jou te masseren met een doek? (Tip: zet de Rebozo massage in tijdens de geboorte en ben hierdoor écht een team samen.)

Dan ben je bij mij aan het juiste adres. 

Stuur me een vrijblijvend berichtje om te kijken naar de mogelijkheden. 

Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Melanie Bulte

Blog

Lees het meest recente blog van Melanie Bulte

Huid op huid contact

Na negen maanden in jouw warme buik gezeten te hebben, is het dan zo ver. Je kindje komt ter wereld. Na een intense ervaring komt hij, misschien wel via het warme water van het bevalbad, ineens met lucht in aanraking. Hij voelt aanraking op zijn lijfje en krijgt geluiden te horen zoals hij ze nog nooit gehoord heeft.Om al deze indrukken te verwerken is maar één ding op dat moment belangrijk, namelijk de liefdevolle herkenning van zijn moeder. Daarom is het essentieel dat je baby direct na de geboorte op jouw warme buik wordt gelegd. Je kindje voelt zich alleen veilig en vertrouwd bij jou, hij herkent jouw geur en voelt je warmte. Laat jullie samen lekker toedekken en geniet van dit ongelofelijk bijzonder moment.

Stuur een bericht