Voor Altijd Fotografie

Geboortefotografie
Wat
Voor Altijd Fotografie
wie
Dunja Visser
Waar
Rotterdam e.o.

Voor Altijd Fotografie; gespecialiseerd in het vastleggen van de liefde!

Voor Altijd Geboortefotografie, jouw geboortefotograaf in Rotterdam en de rest van Zuid-Holland. Als awardwinning geboortefotograaf is het creëren van blijvende herinneringen tijdens intieme momenten iets wat ik het liefste doe. Voor mij is er geen mooier moment dan de geboorte van een kindje en ik voel me altijd bevoorrecht om hierbij aanwezig te mogen zijn. Daarnaast leg ik ook andere bijzondere momenten, zoals de kraamperiode, graag voor je vast!

Dunja Visser

“Babies zijn zegmaar echt mijn ding”

Voorstellen
Dunja-visser-profiel

Hi! Ik ben Dunja van Voor Altijd Fotografie en gespecialiseerd in het vastleggen van de liefde! Samen met mijn man Thomas, zoontje Senna en twee honden woon ik met veel plezier in Rotterdam. Sinds de geboorte van mijn zoon weet ik pas echt hoe snel de tijd gaat en dat herinneringen langzaam aan vervagen. Dit is dan ook mijn missie. Ieder gezin blijvende herinneringen geven van de meest intieme momenten in hun leven.

Als geboortefotograaf ben ik social, meedenkend, ontspannen en inlevend. Daarnaast ben ik altijd in voor een praatje, maar weet ik ook goed wanneer ik naar de achtergrond moet treden.

Ik bied naast geboortefotografie ook newborn-, zwangerschaps- en minishoots aan.

Voor meer informatie kun je kijken op mijn website: www.vooraltijdfotografie.nl. weet dat je me ook altijd mag appen/bellen/mailen of dat ik met alle liefde langskom om vrijblijvend kennis te maken!

Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Dunja Visser

Blog

Lees het meest recente blog van Dunja Visser

Huid op huid contact

Na negen maanden in jouw warme buik gezeten te hebben, is het dan zo ver. Je kindje komt ter wereld. Na een intense ervaring komt hij, misschien wel via het warme water van het bevalbad, ineens met lucht in aanraking. Hij voelt aanraking op zijn lijfje en krijgt geluiden te horen zoals hij ze nog nooit gehoord heeft.Om al deze indrukken te verwerken is maar één ding op dat moment belangrijk, namelijk de liefdevolle herkenning van zijn moeder. Daarom is het essentieel dat je baby direct na de geboorte op jouw warme buik wordt gelegd. Je kindje voelt zich alleen veilig en vertrouwd bij jou, hij herkent jouw geur en voelt je warmte. Laat jullie samen lekker toedekken en geniet van dit ongelofelijk bijzonder moment.

Stuur een bericht