WentinkArt

Handgetekende geboortekaartjes en babykamerdecoratie
Wat
WentinkArt
wie
Carlijn Wentink
Waar
Nederland en België

Unieke illustraties voor een bijzonder moment

Hoi! Ik ben Carlijn, een illustrator gevestigd in Wageningen. Ik bied verschillende creatieve diensten, waaronder:
– Geboortekaartjes (op maat)
– Muurschilderingen (regio Wageningen/Arnhem/Nijmegen/Utrecht)
– Kinderkamerposters (op maat)
– Geboorteschilderijen
 
Ik teken graag dieren en mensen. Mijn beelden zijn vrolijk, kleurrijk en zacht. Of het nu met de hand is of digitaal is, ik hou van een ‘handgemaakt gevoel’. Het mag er best getekend uitzien. Verder werk ik zo veel mogelijk met duurzame materialen.
 
Ik haal heel veel voldoening uit het maken van maatwerk. In gesprek met jullie bedenk ik een ontwerp dat helemaal bij jullie past. Zo krijgt je een uniek geboortekaartje dat écht van jullie is, en elke keer dat je ernaar kijkt een glimlach op je gezicht tovert.

Carlijn Wentink

“Zodra het plaatje dat ik in mijn hoofd heb op papier komt word ik helemaal blij. Wat een feestje om iets moois te maken om zo’n bijzonder moment te markeren!”

Producten
Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Carlijn Wentink

Blog

Lees het meest recente blog van Carlijn Wentink

Het knuffelhormoon, liefdeshormoon met zo veel positieve effecten

Oxytocine is het liefdeshormoon, ook wel het knuffelhormoon genoemd en misschien wel het belangrijkste hormoon tijdens je bevalling en direct daarna. Het wordt aangemaakt wanneer je intiem bent, tijdens het vrijen, borstvoeding geeft en ook tijdens je bevalling. Het veroorzaakt de samentrekkingen van het spierweefsel van de baarmoeder, ofwel de weeën. Deze samentrekkingen zorgen er weer voor dat de oxytocineproductie verder toeneemt, waardoor de weeën krachtiger worden. Het is dus zichzelf versterkend. Daarbij zorgen de steeds krachtigere weeën ervoor dat het hoofdje van de baby harder tegen de baarmoedermond duwt. Dit leidt vervolgens weer tot nog meer productie van oxytocine. Het is dus van belang dat je lichaam zelf voldoende oxytocine gaat aanmaken in deze positieve spiraal.

Stuur een bericht

Contact

WentinkArt