Zalig Zwanger

Zwangerschapsyoga en partnerworkshops
Wat
Zalig Zwanger
wie
Chantal Wong
Waar
Boxtel en Eindhoven

Zalig Zwanger; ontspannen, genieten, voorbereiden

Zalig Zwanger is gespecialiseerd in zwangerschapsyoga & partnerworkshops. De cursus is geen zwangerschapsgym of pufcursus maar een moderne zwangerschapsyoga voor de vrouw van nu. Je wordt met professionele zwangerschapsbegeleiding lichamelijk en mentaal voorbereid op de bevalling. Hierdoor kunnen angsten voor de bevalling worden weggenomen en zie je de bevalling met vertrouwen tegemoet.

Chantal Wong

“Een ontspannen moeder betekent een ontspannen baby.”

Voorstellen

Even voorstellen, mijn naam is Chantal Wong. Gecertificeerd zwangerschapsyoga docent.

Samen met mijn man en 2 kinderen woon ik in Boxtel en genieten we van de grote en kleine momenten in het leven. We genieten bijvoorbeeld heel erg van de manier waarop op onze kinderen opgroeien en van de manier waarop zij zich ontwikkelen. Door zoveel mogelijk leuke dingen te doen maken we mooie herinneringen voor later.

Ik ben een mama die full time bij haar kinderen is. Daar ben ik dankbaar voor en ik probeer ook zoveel mogelijk stil te staan en bewust te genieten van de tijd met mijn kinderen. Omdat het soms ook pittig is en ik niet alleen maar mama wil zijn, ben ik op zoek gegaan naar iets waar ik plezier in heb. Iets waar ik een ontspannen en voldaan gevoel van krijg.

Toen de opleiding tot zwangerschapscoach voorbij kwam, wist ik meteen dat dit iets voor mij zou zijn. Nog nooit had ik hier eerder aan gedacht, maar dit is het! Dit is iets wat bij mij past, iets waar ik een mooie toekomst in zie, en iets wat ik mijzelf voor een lange tijd zie doen. Zwangere vrouwen zijn er tenslotte altijd!

Een zwangerschap en bevalling is een super mooi en bijzonder proces. Het is 1 van de mooiste en bijzonderste momenten in je leven. Zo heb ik het ook ervaren. Beide zwangerschappen heb ik genoten van mijn zwangere buik en trappelende baby’s. Ik voelde mij goed, en had geen klachten. Mijn bevallingen zijn snel en zonder complicaties en medicatie verlopen. De zwangerschapsyoga lessen die ik destijds volgde en het vrouwelijk natuurlijk instinct hebben mij tijdens mijn bevalling geholpen. Een juiste mindset, ontspanning en rustig blijven doorademen is daar zeker een onderdeel van geweest. Door deze bijzondere ervaring gun ik iedere zwangere vrouw hetzelfde. Ik ben blij dat ik de juiste kennis heb gekregen om zwangere vrouwen te laten ervaren hoe fijn, ontspannen en bijzonder een zwangerschap kan zijn. En dat ik ze met de Zalig Zwanger lessen ook nog kan voorbereiden op de bevalling is natuurlijk het mooiste wat er is!

De lessen geef ik met gevoel en plezier. Daardoor kan ik cursisten in een fijne sfeer voorbereiden op wat er komen gaat. Ook wanneer er angsten voor de bevalling zijn, stel ik vrouwen gerust en geef ik ze vertrouwen. Zo worden angsten wegnomen en gaan dames op de juiste manier hun bevalling in. Soms krijg ik zelfs te horen dat ze zin hebben in de bevalling. Wanneer ik na de bevalling te horen krijg dat ze baat hebben gehad aan mijn lessen en op een fijne manier zijn bevallen. Dan ben ik blij en trots dat ik daar een steentje aan heb bij kunnen dragen en maakt mijn hart een sprongetje! Daar doe ik het voor!

Hopelijk kan ik je met mijn lessen een mooie zwangerschap en bevalling geven zodat je er later net zo fijn en mooi op terug kijkt zoals ik dat doe. Dat gun ik je ook, en daarom ben je van harte welkom om kennis te maken met mij en de les.

Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Chantal Wong

Blog

Lees het meest recente blog van Chantal Wong

Huid op huid contact

Na negen maanden in jouw warme buik gezeten te hebben, is het dan zo ver. Je kindje komt ter wereld. Na een intense ervaring komt hij, misschien wel via het warme water van het bevalbad, ineens met lucht in aanraking. Hij voelt aanraking op zijn lijfje en krijgt geluiden te horen zoals hij ze nog nooit gehoord heeft.Om al deze indrukken te verwerken is maar één ding op dat moment belangrijk, namelijk de liefdevolle herkenning van zijn moeder. Daarom is het essentieel dat je baby direct na de geboorte op jouw warme buik wordt gelegd. Je kindje voelt zich alleen veilig en vertrouwd bij jou, hij herkent jouw geur en voelt je warmte. Laat jullie samen lekker toedekken en geniet van dit ongelofelijk bijzonder moment.

Stuur een bericht

Contact

Zalig Zwanger