Dalalou

Natuurlijke en liefdevolle pakketten
Wat
Dalalou
wie
Esmarel Gasman
Waar
Online, heel Nederland

Dalalou, de beste start voor jou en je baby

Wij willen zoveel mogelijk bewustzijn creëren bij vrouwen die zwanger willen worden of het al zijn, met behulp van onze natuurlijke pakketten, producten en blogs. Bewustzijn over hoe belangrijk het is om je door fijne, duurzame, gifvrije, natuurlijke en liefdevolle producten te laten ondersteunen in alle fasen van conceptie tot geboorte en daarna. Bewustzijn over het beschikken van de eigen kracht en autonomie van de zwangere en barende vrouw. Bewustzijn over het belang van voeding tijdens de conceptiefase, de zwangerschap en de eerste 90 dagen voor moeder, partner en baby. En bewustzijn rondom vele andere aanverwante onderwerpen.

Esmarel Gasman

Find Your Voice, dit is ons nieuwe project waar we zwangeren uitnodigen in hun kracht te gaan staan tijdens hun zwangerschap, geboorte en kraamtijd.”

Beluister hier de podcast

In deze podcast hoor je Esmarel, de vrouw achter Dalalou Natuurlijk. Dé webshop waar je fijne, natuurlijke kraampakketten kunt bestellen, die het natuurlijk en duurzaam alternatief zijn voor het reguliere kraampakket. Daarnaast vind je ook vele andere producten die bijdragen aan een zo natuurlijk mogelijke zwangerschap, geboorte en kraamtijd. We praten over het belang van deze materialen voor jou en je baby. Welke heilzame werking deze materialen kunnen hebben voor je baby en voor jou vlak na de geboorte.
Maar dit gesprek gaat verder. We praten ook over hoe je als zwangere vrouw het vertrouwen vindt in je lichaam tijdens de geboorte van je kindje. Hoe je je zwangerschap bewust en vol vertrouwen kan beleven.

Producten
Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Esmarel Gasman

Blog

Lees het meest recente blog van Esmarel Gasman

De natuurlijke baby uitzetlijst

Er zijn een boel verschillende uitzetlijsten voor babies te vinden op internet, maar heeft je baby dat wel allemaal nodig? Eigenlijk heeft je baby vooral jouw lichaam nodig; melk, warmte en liefde! En er zijn ook nog wel wat fijne producten dier het leven van jou en je baby gemakkelijker maken. We maakten een lijst voor je, wel duurzaam uiteraard met zoveel mogelijk natuurlijke materialen.

Stuur een bericht