Hashtag Momlife

Coach voor de zwangere vrouw of kersverse mamma
Wat
Hashtag Momlife
wie
Ariane Niehe
Waar
Online en Den Bosch e.o.

Hashtag Momlife; ervaar rust en geniet weer vol vertrouwen van jou leven als mamma

Met mijn coaching help ik jou als zwangere vrouw of kersverse mamma om jouw zelfvertrouwen weer te vergroten, je energie weer terug te krijgen en de balans te vinden tussen de rol als moeder en jouw eigen behoeften. Ik laat je weer vertrouwen op jezelf en jouw lichaam en leer je hoe je mee kunt gaan in alle veranderingen – zelfs met weinig slaap. Ik ben er om je bij te staan, je richting te geven als je het allemaal even niet meer weet en je af en toe te beschermen. Samen kunnen we de balans herstellen en word jij weer de krachtige, liefdevolle moeder die je bedoeld bent te zijn.

Ariane Niehe

“Jouw kindje wil geen perfecte moeder, maar een blije moeder!”

Voorstellen
Coaching-hashtag-momlife

Na een aantal jaar werkzaam te zijn geweest in de sales besloot ik om in 2019 het roer volledig om te gooien en studeerde ik in juli 2021 af als Vitaloog. Ik vind het namelijk onwijs tof om bezig te zijn met wat iemand gelukkig maakt en help iemand graag met het terugbrengen van de balans als deze even kwijt is. Met mijn coaching ervoor kunnen zorgen dat iemand weer gaat leven in plaats van steeds geleefd te worden en helpen bij het veranderen van hun mindset zodat ze zichzelf weer terug kunnen vinden, is echt fantastisch werk. Dat doe ik soms als spiegel, soms als luisterend oor. Ik kijk met name naar het gedrag en of de keuzes die gemaakt worden wel passen naar wat iemand wil bereiken en leg de link met fysieke en de mentale gezondheid.

Tot zover het professionele stuk. Toen ik zwanger werd begon voor mij een hele nieuwe reis: die van aanstaande mamma. Maar naast alle mooie momenten die de zwangerschap en later het moederschap mij bracht, vond ik het ook best zwaar. Mijn eigen wolk was niet bepaald roze en ik heb behoorlijk moeten wennen aan mijn nieuwe identiteit als mamma. Het is fantastisch maar ook heel overweldigend en uitdagend tegelijkertijd.

Ik was eenzaam, gestresst, somber en overprikkeld. En stond hierin voor mijn gevoel ook alleen. Als een soort van alien onder alle blije kersverse moeders en ik raakte mijzelf dan ook volledig kwijt. Ik kreeg voor mijn gevoel niets voor elkaar, voelde me leeg en nutteloos en daar schaamde ik me dan weer voor. Voelde me ook steeds meer ‘afgestompt’. Alsof de wereld keihard doordraaide en ik er geen onderdeel meer van was.

De rollercoaster waar je in deze periode in zit en met welke gevoelens dit gepaard kan gaan is met geen pen te beschrijven en maar moeilijk te begrijpen voor de omgeving. Door mijn eigen ervaring besloot ik mij daarom specifiek gaan richten op de begeleiding van zwangere vrouwen en jonge moeders.

Met mijn coaching leer ik je hoe je in allerlei omstandigheden dicht bij jezelf kunt blijven en laat je weer vertrouwen op jezelf en jouw lichaam. Bied hulp bij het bespreekbaar maken van jouw wensen, keuzes en rechten. Leer je hoe je mee kunt gaan in alle veranderingen. Dat het ok is als je het allemaal even niet meer weet. Leer je weer te ontspannen. Allemaal op een pure en oprechte manier, om je zo volledig in vertrouwen en ontspannen wijze naar jouw bevalling en binnen het moederschap te begeleiden. Al mijn kennis als Vitaloog dragen hier zeker aan bij. Voeding, beweging, ademhaling, ontspanning, slaap, stress, het immuunsysteem, energiemanagement en het doorbreken van patronen zijn namelijk hele belangrijke aandachtspunten tijdens een zwangerschap én de periode erna. Alles werkt tenslotte met elkaar samen.

Dus ben je er klaar voor om weer de krachtige, liefdevolle moeder te worden die je bedoeld bent te zijn?

Je staat er niet alleen voor, ik help je graag.

Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Ariane Niehe

Blog

Lees het meest recente blog van Ariane Niehe

Huid op huid contact

Na negen maanden in jouw warme buik gezeten te hebben, is het dan zo ver. Je kindje komt ter wereld. Na een intense ervaring komt hij, misschien wel via het warme water van het bevalbad, ineens met lucht in aanraking. Hij voelt aanraking op zijn lijfje en krijgt geluiden te horen zoals hij ze nog nooit gehoord heeft.Om al deze indrukken te verwerken is maar één ding op dat moment belangrijk, namelijk de liefdevolle herkenning van zijn moeder. Daarom is het essentieel dat je baby direct na de geboorte op jouw warme buik wordt gelegd. Je kindje voelt zich alleen veilig en vertrouwd bij jou, hij herkent jouw geur en voelt je warmte. Laat jullie samen lekker toedekken en geniet van dit ongelofelijk bijzonder moment.

Stuur een bericht