Het boek Natuurlijk Bevallen, affirmatiekaarten, ansichtkaarten
Wat
Webshop Natuurlijk Bevallen
wie
Rieneke de Kroon
Waar
Heel Nederland

Natuurlijk Bevallen, iedere vrouw kan het!

Elke vrouw is in staat haar eigen kind op de wereld te zetten (mits het een gezonde zwangerschap zonder medische indicatie). Met de juiste kennis, het volledige vertrouwen op haar eigen moeder-oerinstinct en haar eigen lichaam, kan haar bevalling een ervaring worden die voor de rest van haar leven een positieve herinnering blijft. In onze webshop vind je onder andere het boek Natuurlijk Bevallen, unieke geboorte affirmatiekaarten en nog veel meer moois om jouw bevalling op je eigen bewuste wijze voor te bereiden.

Rieneke de Kroon

“Elke vrouw is in staat om haar eigen kind op de wereld te zetten.
Met dit boek hoop ik dat meer vrouwen zich hiervan bewust worden.”

Beluister hier de podcast

Naast schrijfster van het boek Natuurlijk Bevallen is Rieneke ook moeder van twee schatten van kinderen. “Deze twee bevallingen hebben er voor mij toe geleid dat ik dit boek ben gaan schrijven en de cursussen Natuurlijk Bevallen ben gaan geven.”

“Maar wat maakte mijn bevallingen nou zo bijzonder? Ik vertel het in deze podcast. Ik hoop dat mijn ervaringen voor jou ook een inspiratiebron zijn om jouw bevalling optimaal voor te bereiden. Pak de regie en vertrouw op je lichaam en je baby. Jij kunt het!”

Producten
Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Rieneke de Kroon

Blog

Lees het meest recente blog van Rieneke de Kroon

Oxytocine, het liefdeshormoon met zo veel positieve effecten

Oxytocine is het liefdeshormoon, ook wel het knuffelhormoon genoemd en misschien wel het belangrijkste hormoon tijdens je bevalling en direct daarna. Het wordt aangemaakt wanneer je intiem bent, tijdens het vrijen, borstvoeding geeft en ook tijdens je bevalling. Het veroorzaakt de samentrekkingen van het spierweefsel van de baarmoeder, ofwel de weeën. Deze samentrekkingen zorgen er weer voor dat de oxytocineproductie verder toeneemt, waardoor de weeën krachtiger worden. Het is dus zichzelf versterkend. Daarbij zorgen de steeds krachtigere weeën ervoor dat het hoofdje van de baby harder tegen de baarmoedermond duwt. Dit leidt vervolgens weer tot nog meer productie van oxytocine. Het is dus van belang dat je lichaam zelf voldoende oxytocine gaat aanmaken in deze positieve spiraal.

Stuur een bericht

Contact

Natuurlijk Bevallen