Pure Start

Pure, natuurlijke en duurzame producten
Wat
Pure Start
wie
Henrianne van der Vegt
Waar
Online

Een Pure Start voor jou en jouw baby!

Pure, duurzame en biologische producten voor jouw zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Maar ook natuurlijke verzorgingsproducten voor je jonge gezin. Met de kennis van een verloskundige in huis focussen we op mooie pure en praktische producten voor de (aanstaande) moeder. Van natuurlijke kraampakketten tot biologische tepelzalf en van ecologische luiers tot glazen babyflessen. Je vindt het allemaal in onze webwinkel.

De kracht van een barende vrouw is puur natuur! Oerkracht! Als verloskundige heb ik dat zó vaak mogen ervaren. Een vrouwenlichaam heeft zoveel power in zich, dat ‘spat ervan af’ als ze een baby baart!

Henrianne van der Vegt

“Nieuw leven! Een puur begin!”

Producten
Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Henrianne van der Vegt

Blog

Lees het meest recente blog van Henrianne van der Vegt

Het knuffelhormoon, liefdeshormoon met zo veel positieve effecten

Oxytocine is het liefdeshormoon, ook wel het knuffelhormoon genoemd en misschien wel het belangrijkste hormoon tijdens je bevalling en direct daarna. Het wordt aangemaakt wanneer je intiem bent, tijdens het vrijen, borstvoeding geeft en ook tijdens je bevalling. Het veroorzaakt de samentrekkingen van het spierweefsel van de baarmoeder, ofwel de weeën. Deze samentrekkingen zorgen er weer voor dat de oxytocineproductie verder toeneemt, waardoor de weeën krachtiger worden. Het is dus zichzelf versterkend. Daarbij zorgen de steeds krachtigere weeën ervoor dat het hoofdje van de baby harder tegen de baarmoedermond duwt. Dit leidt vervolgens weer tot nog meer productie van oxytocine. Het is dus van belang dat je lichaam zelf voldoende oxytocine gaat aanmaken in deze positieve spiraal.

Stuur een bericht