Vrouw van de Roos

Massages, sluitingsrituelen, workshops voor vrouwen, (aanstaande) moeders en baby’s
Wat
Vrouw van de Roos
wie
Marie-Jose van Megen - Linders
Waar
Venlo e.o.

Vrouw van de Roos; kijkend vanuit je behoeftes, voel ik intuïtief aan wat je nodig hebt.

Bij Vrouw van de Roos kun je terecht voor:
* massages o.a rebozo, energetisch tijdens de zwangerschap en postpartum tijd
Aangesloten bij Post Partum Massage Nederland
* 1 op 1 begeleiding tijdens de eerste 1000 dagen middels massage, dunstanbabytaal, Geboorte in Kaart en Babybehoefte in Kaart. Gebroken verbinding massage. Spiegel van je geboorte, jonge baby draagconsult, mindful, babyrelax methode. Happy Kids Massage trainer voor ouders en professionals
* Vrouwen Rituelen (sluitingsritueel, blessings en nestelavonden) en cirkels voor alle leeftijdsfase. Vanaf de 1ste menstruatiecyclus tot de overgangsfase

Marie-Jose van Megen - Linders

“Vertrouw op je OERkracht”

Voorstellen
MJ van Megen1

Ik ben Marie-Jose van Megen Linders en woon in het ROZEN dorp Lottum Noord Limburg. Ik ben gehuwd en heb 2 uit huiswonende volwassen kinderen.
Ik werk ruim 20 jaar met ouder en kind. Met name met vrouwen en moeders.
Ik begeleid vrouwen in allerlei levensfase met ingrijpende levensgebeurtenissen.
Ik werk
* inituitief
* vanuit een holistische visie
* met en in de Natuur.

Ik wil vrouwen begeleiden, ervaren en vertrouwen geven in haar OERKRACHT, en dat zelfliefde- en zorg heel belangrijk is, middels sessies, lichaamsgericht werk, energetisch.
Ik begeleid vrouwen in allerlei levensfasen met ingrijpende levensgebeurtenissen.

Ik neem je heel graag mee, stap voor stap, om weer vertrouwen te krijgen IN je eigen manifestatie van JOUW CREATIEKRACHT met veel zelfzorg en -liefde weer te ontdekken en toe te passen in je leven. Het is JOUW ontdekkingstocht.

Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Marie-Jose van Megen – Linders

Blog

Lees het meest recente blog van Marie-Jose van Megen – Linders

Huid op huid contact

Na negen maanden in jouw warme buik gezeten te hebben, is het dan zo ver. Je kindje komt ter wereld. Na een intense ervaring komt hij, misschien wel via het warme water van het bevalbad, ineens met lucht in aanraking. Hij voelt aanraking op zijn lijfje en krijgt geluiden te horen zoals hij ze nog nooit gehoord heeft.Om al deze indrukken te verwerken is maar één ding op dat moment belangrijk, namelijk de liefdevolle herkenning van zijn moeder. Daarom is het essentieel dat je baby direct na de geboorte op jouw warme buik wordt gelegd. Je kindje voelt zich alleen veilig en vertrouwd bij jou, hij herkent jouw geur en voelt je warmte. Laat jullie samen lekker toedekken en geniet van dit ongelofelijk bijzonder moment.

Stuur een bericht

Contact

Vrouw van de Roos