Meld je aan

Sluit je aan bij deze enthousiaste, gepassioneerde ondernemers

Voel je verbonden

Wat fijn dat je je graag wilt aansluiten bij deze groep enthousiaste ondernemers met hun hart op de goede plaats. Hieronder kun je al je gegevens invullen. Je kunt kiezen uit twee typen pagina’s. Hieronder kun je de voorbeelden nog even bekijken. Vervolgens kun je het benodigde beeldmateriaal uploaden of mailen naar rieneke@geboorte-event.nl en klaar ben je. Wij gaan nu aan de slag met het maken van jouw bedrijfspagina.
Je pagina wordt eerst nog ter beoordeling aangeboden, alvorens deze live gaat.

Hieronder kun je alles invullen voor je bedrijfspagina

Na het volledig invullen van alle gegevens ontvang je de factuur. Na betaling zal je bedrijfspagina zo spoedig mogelijk gerealiseerd worden.

Ja! ik wil graag meer informatie ontvangen

Ontdek onze vier pleinen

Zie welke partners zich al hebben aangesloten

Zwangerschap
Geboorte
Kraamtijd
Eerste jaar

Hoe zat het ook alweer?

Lees hier hoe de aanmelding gaat

Blij?

Je bent enthousiast na het lezen van deze pagina. Fijn! Wij zijn dat ook.

Mail

Laat je mailadres hieronder achter en ontvang meer informatie over het abonnement, de prijzen enz.

Enthousiast of niet?

Wil je je graag aansluiten of gooi je de mogelijkheid in de prullenbak?

Sluit je aan

Als je je graag wilt aansluiten, lever je de teksten en het beeldmateriaal aan via onze aanmeldpagina, daarna ontvang je de factuur voor het eerste jaar.

Online!

Je bedrijfspagina wordt door ons aangemaakt, als je nog aanvullingen hebt, dan horen we het graag. Daarna gaat je pagina online.

Podcast

Heb je gekozen voor de podcast, dan maken we een afspraak voor de opname. De podcast zal een gesprek zijn tussen twee partners. Zo houden we de verbinding en dynamiek hoog.

Social media

Deel je pagina, blogberichten, nieuwtjes op social media. Je ontvangt ook een logo die je kunt plaatsen op je eigen website. Uiteraard plaatsen ook wij alle nieuwe deelnemers op onze social media kanalen.

Wat gaan we doen in de toekomst?

We brainstormen graag met jou!

Onderling contact

Eens per half jaar (of vaker als er behoefte is) willen we een meeting organiseren, live of online om elkaar te leren kennen, nieuwe partners voor te stellen, gezamenlijk nieuwe ideeën te bedenken en te netwerken. Ook willen we meer in contact komen met andere platforms.

Blog

Iedere partner wordt gevraagd minimaal eens per jaar een interessant blog te schrijven over een onderwerp naar keuze. Hierdoor houden we de content vernieuwend en gevarieerd.

Social Media

Onder andere op Instagram willen we Het Geboorte Event onder de aandacht brengen. We vragen dan ook of je onze berichten wilt delen en mee wilt doen aan gezamenlijke (win-)acties.

Insta Live

Instagram biedt de mogelijkheid om samen met Het Geboorte Event in gesprek te gaan over je werk, passie en drive. De gesprekken gaan binnenkort starten op woensdagavond om 21.00 uur en duren ongeveer een kwartier.

Nieuwsbrief

Eens per maand willen we een nieuwsbrief gaan uitbrengen naar alle geïnteresseerden. Heb je een interessant stukje om te delen? Vertel het ons door een mailtje te sturen.

Webinars

We willen graag online webinars gaan organiseren waarbij de kennis van onze partners wordt gebruikt om te delen en om in contact te komen met de doelgroep.

Tijdschrift

Wat denk je van het gezamenlijk uitgeven van een tijdschrift met interessante artikelen en interviews met onze partners aangevuld met uitgelichte producten en advertenties?

Evenement

Het liefst willen we een echt evenement organiseren, waar we elkaar kunnen ontmoeten, waar ruimte is voor persoonlijk contact en waar iedereen welkom is. Wanneer dat gaat plaatsvinden is nog onbekend.

Meer mogelijkheden

Locaties kunnen zich ook aansluiten

Werk jij op een locatie met gelijkgestemden in de geboortezorg en voelen jullie je allemaal thuis op deze (online) plek? Graag willen we in gesprek over de mogelijkheid om ook locaties te voorzien van een label 'aangesloten bij Het Geboorte Event'.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief