Kraamdiner

Heerlijke verse maaltijden in je kraamweek
Wat
Kraamdiner
wie
Anne van Noort
Waar
Oosterhout N-Br. e.o.

Kraamdiner levert heerlijke verse maaltijden in je kraamweek

Al je tijd en energie in je nieuwe gezin en natuurlijk in je herstel stoppen is het liefste wat je wilt doen in je kraamweek. Daarom bieden we met Kraamdiner verse en gezonde maaltijden. Dit is niet alleen fijn voor jezelf maar zeker ook voor je partner. Omdat we zo goed mogelijk aan jullie wensen willen voldoen hebben we 3 basis bestelopties ontwikkeld.

1) Voor de bevalling: hierbij ontvang je maaltijden in huis voor de uitgerekende datum, welke ingevroren moeten worden en uit de vriezer kunnen worden gehaald zodra de kleine is geboren.
2) Na de bevalling: wanneer de kleine is geboren geef je dit aan ons door en gaan we aan de slag om binnen 3 dagen de bestelde maaltijden te leveren.
3) Voor en na de bevalling: een super fijne samenvoeging van de eerste twee opties, al heerlijke maaltijden in huis hebben en het vooruitzicht op nog een levering van verse maaltijden!

Binnen al de bestelopties is het mogelijk om allergenen en dieetwensen door te geven, dit kan gewoon via het bestelproces. Doordat we onze gerechten zo goed mogelijk aan willen laten sluiten aan jullie wensen en continu op zoek zijn naar nieuwe gerechten werken we niet met een standaard menu.

Anne van Noort

“Niets is fijner dan de mogelijkheid om je voor 100% op je nieuwe gezinnetje te kunnen focussen. Dat gun ik iedereen!”

Voorstellen

Mijn naam is Anne en ik ben een trotse moeder van 2 kinderen (2021 & 2022). Mijn moeder was vaak in de keuken te vinden om heerlijkste gerechten te maken en te experimenteren met nieuwe ideeën. Die soms wel en soms niet goed uitpakten. Als ze in de keuken stond was ik nooit ver weg en wilde graag meehelpen en natuurlijk proeven. Deze passie heeft ze ook op mij overgebracht, als klein meisje stond ik dan ook graag zelf in de keuken.

In de loop der jaren heb ik deze passie steeds verder ontdekt en ontwikkeld. Nu sta ik het liefst de hele dag in de keuken en kan dan ook enorm genieten als andere (grote en kleine eters) blij worden van de maaltijden die ik maak. De komst van mijn kinderen heeft er ook voor gezorgd dat deze passie een extra boost kreeg. Als ik ze zie smullen van hapjes, maaltijden of baksels die ik voor ze heb gemaakt kan ik echt genieten. Wanneer er nu hier thuis gekookt of gebakken wordt, zijn de kinderen vaak in de keuken te vinden. Om mee te helpen of gewoon lekker te gaan zitten spelen en tsja soms ook in de weg te gaan zitten.

Tijdens de zwangerschappen heb ik erg op mijn eten moeten letten. Hierdoor mocht ik veel niet eten en keek ik erg uit naar weer meer de vrijheid hebben om te eten wat ik miste. Het was dan ook een grote traktatie toen mijn familie met verse maaltijden op de stoep stond in de kraamweken van beide kinderen.

Het was zo ontzettend fijn om niet na te hoeven denken over lekker en gezond eten. Dit zorgde ervoor dat ik, en natuurlijk ook mijn partner, bewust bezig konden zijn met het genieten van ons nieuwe gezin.

Deze fijne ervaring wil ik ook graag andere moeders bieden.

Ervaringen

Lees het meest recente blog van Anne van Noort

Blog
Blog

Lees het meest recente blog van Anne van Noort

Voeding in de kraamweek

De kraamweek kan gezien worden als de start periode van je kindje maar ook van het moeder zijn. Na de geboorte (of het nu een natuurlijke geboorte is of een keizersnede) moet je lichaam zich herstellen en aanpassen naar de nieuwe situatie. Het is dan ook ontzettend belangrijk om goed voor jezelf te zorgen in deze periode maar ook zeker de tijd erna. Voeding speelt een ontzettend belangrijke rol binnen je herstel. Wellicht heb je al ‘onderzoek’ gedaan naar verschillende punten of heb je er nog helemaal niet bij stil gestaan. Om het je wat gemakkelijker te maken hebben we de belangrijkste punten voor je op een rijtje gezet.

Stuur een bericht