Mamilia

Waar familie je mag ondersteunen
Wat
Mamilia
wie
Eva Commeren
Waar
Noord-Brabant en online

Mamilia ondersteunt je bij het leggen van verbindingen, waardoor je lastig gedrag beperkt

We willen liever voorkomen dan genezen. Daarom dat het tijdens je zwangerschap zo belangrijk is om verbinding te leggen. Met Reborn kijken we terug naar jouw eigen geboorte-ervaringen. Deze liggen namelijk opgeslagen in jouw lichaam en kunnen zo invloed hebben op de geboorte die je gaat geven. We onderzoeken welke ervaringen indruk en impact op jou hebben gemaakt, zodat je deze nu een plaatsje kan geven.

Na de bevalling kun je Reborn ook gebruiken om te kijken naar de geboorte-ervaringen van jouw kindje, om zo eventueel lastig gedrag voor te zijn.

Eva Commeren

“Een blik op je start verbetert je leven. Daardoor creëer je een vruchtbare bodem. Met een nieuwe start als gevolg. “

Voorstellen
profielfoto-Eva

Meerdere jaren werken met kinderen heeft er voor gezorgd dat ik me verdiept heb in opvoeden, ontwikkeling en spel.
Pas een aantal jaren terug kwam ik in aanraking met de geboortepsychologie, die mij een heel ander perspectief heeft gegeven op de ontwikkeling van kinderen, maar ook op mijn eigen ontwikkeling en groei. Het bracht voor mij gedrag in verbinding met je eigen start, binnen je familiesysteem. En daar lag een heleboel goud verborgen. Verdieping, verbinding en verwondering. En dat is ook wat ik jou mee wil geven.

Lastig gedrag kunnen we dan ook beperken en deels misschien wel voorkomen.
Door voor en tijdens je zwangerschap je te verdiepen in je eigen ervaringen uit de periode van zwangerschap en geboorte, kun je impactvolle gebeurtenissen verwerken en loslaten. Dit draag je dus niet meer bij je, waardoor je je kindje met meer rust kunt dragen en kunt baren.

Gedrag kun je leren begrijpen. Van je kind, van je ouders (bijvoorbeeld de bemoeienis), van je partner en van jezelf. Na je bevalling en kraamperiode kun je met het 3 maanden traject Revive dit gedrag leren begrijpen, door je te verbinden met je familiesysteem.

Thema’s en overtuigingen kunnen doorgegeven worden van generatie op generatie. Op deze manier kun jij dat voor zijn en dus voorkomen dat jij de belaste thema’s weer doorgeeft aan jouw kind.
Niet om te beschuldigen, maar juist om op te schonen en verbinden. Want er zit ook een heleboel liefde verweven door al die generaties.

Ervaringen
Blog

Lees het meest recente blog van Eva Commeren

Blog

Lees het meest recente blog van Eva Commeren

Met vertrouwen in de moederrol

Moeder worden is een hele nieuwe fase in je leven.

De zwangerschap kan al een mooie voorbereidende periode zijn, waarin je kennis maakt met je nieuwe rol. Wanneer de zwangerschap pittig is of het zwanger raken zelf moeilijk is gegaan, dan kan het zomaar zijn dat de periode van zwanger zijn niet echt de voorbereiding op het moederschap geeft.

Je krijgt hoe dan ook een andere rol. Je bent niet alleen meer dochter en partner, maar wordt ook moeder. Als je kijkt naar je stamboom, dan komt er een laag bij.

Stuur een bericht