Geboorte Event Sittard-Geleen

Live avond - 1 november 2024

Vrijdag 1 november 2024

18.30 uur – 21.00 uur

One Body and Mind

Marisstraat 40

6165 AT Sittard-Geleen

Ben jij zwanger en wil je graag ondergedompeld worden in alles rondom je zwangerschap, bevalling, kraamtijd en het ouderschap? Kom dan langs op Het Geboorte Event in Sittard-Geleen op vrijdag 1 november.

Weet je niet of een zwangerschapscursus bij je past? Wil je graag kennismaken met zwangerschapsmassage, babymassage of het dragen van je baby? Heb je al eens nagedacht over een doula bij je bevalling?

Ook als je baby al geboren is, kom dan zeker naar Het Geboorte Event in Sittard-Geleen. We geven ook advies over het slapen van je baby en hoe je de balans vindt in het moederschap.  Deze informatiemarkt is gratis en vrijblijvend te bezoeken. Inloop is vanaf 18.30 uur.

Aanmelden is niet per se nodig, maar we vinden het wel leuk om te weten dat je komt. Dus als je jezelf hieronder aanmeld, dan ontvang je van ons een goed gevulde goodiebag als je naar huis gaat. Vriendinnen zijn uiteraard ook welkom.

We zien je graag verschijnen bij One Body and Mind in Sittard-Geleen om persoonlijk en vrijblijvend kennis te maken.

Volg ons op Instagram en Facebook voor leuke winacties.

Tijdens het event worden er foto’s en filmpjes gemaakt t.b.v. social media en promotie. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, meld dit dan bij binnenkomst.

De volgende editie is gepland op vrijdag 9 mei 2025.

Wat kun je verwachten?

Deze video is geproduceerd door Studio Mockingbird.

Ontmoet onze professionals