Geboorte Event Dordrecht

live avond - 10 september 2024

Dinsdag 10 september 2024

18.30 uur – 21.00 uur

Pauluskerk zalencentrum
Albertine Agnesstraat 2
3314 LC Dordrecht

 

Ben jij zwanger en wil je graag ondergedompeld worden in alles rondom je zwangerschap, bevalling, kraamtijd en het ouderschap? Kom dan langs op Het Geboorte Event in Dordrecht op 10 september.

Weet je niet of een zwangerschapscursus bij je past? Zoek je extra ondersteuning tijdens de bevalling? Of de juiste voorbereiding op de kraamtijd? Je kunt er ook leuke kleertjes shoppen en je vind er andere mooie producten.

Ook als je baby al geboren is, kom dan zeker naar Het Geboorte Event in Dordrecht. Je vindt er de leukste webshops met fijne producten voor jou en je baby. Deze informatiemarkt is gratis en vrijblijvend te bezoeken. Inloop is vanaf 18.30 uur.

Aanmelden is niet per se nodig, maar we vinden het wel leuk om te weten dat je komt. Dus als je jezelf hieronder aanmeld, dan ontvang je van ons een goed gevulde goodiebag als je naar huis gaat. Vriendinnen zijn uiteraard ook welkom.

We zien je graag verschijnen in Dordrecht om persoonlijk en vrijblijvend kennis te maken.

Volg ons op Instagram en Facebook voor leuke winacties.

Tijdens dit event worden foto’s gemaakt voor social media en onze website. Heb je hier bezwaar tegen, meld dit dan bij binnenkomst.

De volgende editie vind plaats op dinsdag 18 maart 2025.

Wat kun je verwachten?

Deze video is geproduceerd door Studio Mockingbird.

Ontmoet onze professionals