Geboorte Event Nijmegen

live avond - 1 oktober 2024

Dinsdag 1 oktober 2024

18.30 uur – 21.00 uur

Ark van Oost
Cypresstraat 154
6523 HR Nijmegen

Ben jij zwanger en wil je graag ondergedompeld worden in alles rondom je zwangerschap, bevalling, kraamtijd en het ouderschap? Kom dan langs op Het Geboorte Event in Nijmegen op 1 oktober.

Weet je niet of een zwangerschapscursus bij je past? Heb je vragen over de zorg van je baby? Zie je op tegen de bevalling? Of zou je wel een fijne massage kunnen gebruiken voor jou of je kindje?

Ook als je baby al geboren is, kom dan zeker naar Het Geboorte Event in Nijmegen. Misschien wil je graag een mooie fotoshoot van jullie kersverse gezin? En je vind er fijne producten voor jou en je baby. Deze informatiemarkt is gratis en vrijblijvend te bezoeken. Inloop is vanaf 18.30 uur.

Aanmelden is niet per se nodig, maar we vinden het wel leuk om te weten dat je komt. Dus als je jezelf hieronder aanmeld, dan ontvang je van ons een goed gevulde goodiebag als je naar huis gaat. Vriendinnen zijn uiteraard ook welkom.

We zien je graag verschijnen in Nijmegen om persoonlijk en vrijblijvend kennis te maken.

Volg ons op Instagram en Facebook voor leuke winacties.

Tijdens het event worden er foto’s en filmpjes gemaakt t.b.v. social media en promotie. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, meld dit dan bij binnenkomst.

De volgende editie is gepland op woensdag 12 maart 2025.

Wat kun je verwachten?

Deze video is geproduceerd door Studio Mockingbird.

Ontmoet onze professionals