Geboorte Event Arnhem

live avond - 4 september 2024

Woensdag 4 september 2024

18.30 uur – 21.00 uur

MFC De Omnibus
Pallas Atheneplein 2
6846 XB Arnhem

Ben jij zwanger en wil je graag ondergedompeld worden in alles rondom je zwangerschap, bevalling, kraamtijd en het ouderschap? Kom dan langs op Het Geboorte Event in Arnhem op woensdag 4 september.

Wil je weten welke zwangerschapscursus bij je past? Wil je graag advies over het dragen van je baby? Of meer weten over de juiste voeding tijdens je zwangerschap of kraamtijd? Wil je graag ondersteuning bij de verwerking van een eerdere bevalervaring? Heb je al eens nagedacht over een badbevalling? Of zoek je een goed boek in voorbereiding op de bevalling? Deze informatiemarkt is gratis en vrijblijvend te bezoeken. Inloop is vanaf 18.30 uur.

Aanmelden is niet per se nodig, maar we vinden het wel leuk om te weten dat je komt. Dus als je jezelf hieronder aanmeld, dan ontvang je van ons een goed gevulde goodiebag als je naar huis gaat. Vriendinnen zijn uiteraard ook welkom.

We zien je graag verschijnen in Arnhem bij MFC De Omnibus om persoonlijk en vrijblijvend kennis te maken.

Tijdens het event worden er foto’s en filmpjes gemaakt t.b.v. social media en promotie. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, meld dit dan bij binnenkomst.

Volg ons op Instagram en Facebook voor leuke winacties.

Op woensdag 22 januari 2025 is de volgende editie.

Wat kun je verwachten?

Deze video is geproduceerd door Studio Mockingbird.

Ontmoet onze professionals