Geboorte Event Den Bosch

live avond - 15 oktober 2024

Woensdag 15 oktober 2024

18.30 uur – 21.00 uur

Windkracht 5 (De groote wielen)

Deltalaan 140

5247 JT Rosmalen

Ben jij zwanger en wil je graag ondergedompeld worden in alles rondom je zwangerschap, bevalling, kraamtijd en het ouderschap? Kom dan langs op Het Geboorte Event in Den Bosch (Rosmalen) op woensdag 15 oktober.

Weet je niet of een zwangerschapscursus bij je past? Wil je graag tips ontvangen over bijvoorbeeld voeding tijdens de zwangerschap of kraamtijd? Heb je al eens nagedacht over een beeldje van je zwangere buik of geboortefotograaf? Of zou je wel een fijne massage kunnen gebruiken voor jou of je kindje?

Ook als je baby al geboren is, kom dan zeker naar Het Geboorte Event in Den Bosch. We geven ook advies over hoe je de balans vindt tussen het moederschap en werk. En je vindt er de leukste webshops met fijne producten voor jou en je baby. Deze informatiemarkt is gratis en vrijblijvend te bezoeken. Inloop is vanaf 18.30 uur.

Aanmelden is niet per se nodig, maar we vinden het wel leuk om te weten dat je komt. Dus als je jezelf hieronder aanmeld, dan ontvang je van ons een goed gevulde goodiebag als je naar huis gaat. Vriendinnen zijn uiteraard ook welkom.

We zien je graag verschijnen tussen 18.30 uur en 21.00 uur in Rosmalen om persoonlijk en vrijblijvend kennis te maken. Om 20.00 uur verloten we een aantal leuke cadeaus.

Tijdens het event worden er foto’s en filmpjes gemaakt t.b.v. social media en promotie. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, meld dit dan bij binnenkomst.

Volg ons op Instagram en Facebook voor leuke winacties.

De volgende editie is gepland op woensdag 2 april 2025.

Wat kun je verwachten?

Deze video is geproduceerd door Studio Mockingbird.

Ontmoet onze professionals