Geboorte Event Eindhoven

live avond - 20 november 2024

Woensdag 20 november 2024

18.30 uur – 21.00 uur

Gemeenschapshuis d’n Bond
Rapportstraat 29
5504 BN Veldhoven

Ben jij zwanger en wil je graag ondergedompeld worden in alles rondom je zwangerschap, bevalling, kraamtijd en het ouderschap? Kom dan langs op Het Geboorte Event in Veldhoven op 20 november. Hier vind je interessante, praktische maar vooral ook leuke informatie over jouw en je baby.

Weet je niet of een zwangerschapscursus bij je past? Wil je graag tips ontvangen over bijvoorbeeld voeding tijdens de zwangerschap of kraamtijd? Heb je al eens nagedacht over een 3D beeldje van je zwangere buik? Of zou je wel een fijne massage kunnen gebruiken voor jou of je kindje? Kom dan zeker even langs.

Ook als je baby al geboren is, kom dan zeker naar Het Geboorte Event in Veldhoven. We geven ook advies over hoe je de balans vindt tussen het moederschap en werk. En je vindt er de leukste webshops met fijne producten voor jou en je baby. Deze informatiemarkt is gratis en vrijblijvend te bezoeken. Inloop is vanaf 18.30 uur.

Aanmelden is niet per se nodig, maar we vinden het wel leuk om te weten dat je komt. Dus als je jezelf hieronder aanmeld, dan ontvang je van ons een goed gevulde goodiebag als je naar huis gaat. Vriendinnen zijn uiteraard ook welkom.

We zien je graag verschijnen in Veldhoven om persoonlijk en vrijblijvend kennis te maken.

Volg ons op Instagram en Facebook voor leuke winacties.

Tijdens het event worden er foto’s en filmpjes gemaakt t.b.v. social media en promotie. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, meld dit dan bij binnenkomst.

De volgende editie is op woensdag 14 mei 2025

Wat kun je verwachten?

Deze video is geproduceerd door Studio Mockingbird.

Ontmoet onze professionals