Geboorte Event Breda

live avond - 7 november 2024

Donderdag 7 november 2024

18.30 uur – 21.00 uur

Het Belcrumhuis

Pastoor Pottersplein 12

4815 BC Breda

Ben jij zwanger en wil je graag ondergedompeld worden in alles rondom je zwangerschap, bevalling, kraamtijd en het ouderschap? Kom dan langs op Het Geboorte Event in Breda op donderdag 7 november.

Weet je niet of een zwangerschapscursus bij je past? Wil je graag tips ontvangen over bijvoorbeeld voeding tijdens de zwangerschap of kraamtijd? Heb je al eens nagedacht over een beeldje van je zwangere buik of doula? Of zou je graag meer willen weten over borstvoeding?

Ook als je baby al geboren is, kom dan zeker naar Het Geboorte Event in Breda. We geven ook advies over het slapen van je baby en hoe je weer fit wordt na de bevalling. En je vindt er de leukste webshops met fijne producten voor jou en je baby. Deze informatiemarkt is gratis en vrijblijvend te bezoeken. Inloop is vanaf 18.30 uur.

Aanmelden is niet per se nodig, maar we vinden het wel leuk om te weten dat je komt. Dus als je jezelf hieronder aanmeld, dan ontvang je van ons een goed gevulde goodiebag als je naar huis gaat. Vriendinnen zijn uiteraard ook welkom.

We zien je graag verschijnen in Het Belcrumhuis in Breda om persoonlijk en vrijblijvend kennis te maken.

Tijdens het event worden er foto’s en filmpjes gemaakt t.b.v. social media en promotie. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, meld dit dan bij binnenkomst.

Volg ons op Instagram en Facebook voor leuke winacties.

Het volgende Geboorte Event in Breda is op 27 maart 2025

Zwangere buik

Wie ga je ontmoeten?

Wat kun je verwachten?

Deze video is geproduceerd door Studio Mockingbird.

Ontmoet onze professionals